schilder offerte

Hoe zit het aanvragen van een offerte in elkaar?

Wanneer je een schilderklus hebt in Amstelveen dan wil je deze het liefst laten uitbesteden door een goede en ervaren vakman. Wanneer je op zoek bent naar een schilderbedrijf in Amstelveen dan moet men uiteindelijk een offerte aanvragen, maar hoe gaat dit nu precies?

Wat kost schilderwerk precies?

 

Wij zijn een erkend schildersbedrijf dat altijd in staat is om te doen aan de verwachtingen van iedere klant. Maar wat kost een schilder nu precies? Onze schilders leveren ongelooflijk goede service tegen een zo laag mogelijk uurtarief. Er is ook altijd advies mogelijk wat betreft de schilderklus die je te wachten staat. Wil je het huis laten schilderen door een ervaren en goed opgeleide schilder, maar heb je geen idee wat het gaat kosten? Stay tuned!

schilder werk
verf

De opbouw van de prijzen

 

Wanneer je een offerte ontvangt voor schilderwerk waar kijk je dan als allereerste naar? Uiteraard, de prijs. Dat is uiteraard het eerste wat je wilt weten, wat gaat het allemaal kosten? Het schildersbedrijf kan de kosten van zijn werk duidelijk in kaart brengen. Dit gebeurt op 3 diverse manier.

▶ Het meeste voorkomende is uiteraard een uurtarief in combinatie met de kosten van het materiaal.

▶ Iets dat ook veel voorkomt is een tarief voor een bepaalde schilderklus. Zo is het voor iedere klus duidelijk wat het precies gaat kosten.

▶ Tot slot, een schilder kan te werk gaan door middel van een richtprijs. Dit betekent dat er een prijsindicatie kan worden aangevraagd, maar dat er geen kant en klaar prijskaartje op de klus hangt. Iedere klus is uiteraard anders, en daarom is het soms voor de consument niet begrijpelijk waarom deze manier van tariefvoering soms wordt gehanteerd, maar vanuit bedrijfsperspectief is dit uiteraard wel begrijpelijk. De uiteindelijke kosten zullen na afronding van de klus pas worden bepaald.

Projecten

Medewerkers

Jaren ervering

Iets waar wel op gelet moet worden is dat er nog onverwachte kosten bij kunnen komen, dit kan zijn voor het huren van een stijger om de klus te kunnen voltooien, maar voorrijkosten kunnen soms ook een rol spelen. Dit ziet men niet altijd in de offerte staan en dan is het handig om even contact op te nemen. Ook is het belangrijk te weten of je te maken hebt met een prijs inclusief, of exclusief BTW.

Meer dan 200 kleuren

Gratis offerte

schildersofferte
schilderofferte

Het goed begrijpen van een schilderofferte

Mocht het zo zijn dat de intentie er is om meerdere offertes aan te vragen dan kunnen de kosten goed worden vergeleken. Dit is een goede manier van aanpak om de aanvraag van een offerte helemaal goed te kunnen begrijpen. Zo kan precies worden gekeken naar wat een schilder exact uit gaat voeren en welke onderdelen er dan precies worden aangepakt.