Iedere woningbezitter kent wel de struggle van het kopen van de juiste kasten. De ene kast is te breed, de andere kast is te hoog en een derde kast is weer te smal. Dit kan soms de nodige frustratie opleveren, terwijl de oplossing simpel is. Kijk eens naar een op maat gemaakte kast. Deze maatwerk kasten passen altijd in de woning en doordat je ze zelf kan samenstellen weet je ook zeker dat je de juiste opbergruimte hebt. Dus of je nu op zoek bent naar moderne kasten met veel asymmetrische vakken of dat je juist op zoek bent naar een klassieke kast met lades; alles is mogelijk!

Van wandkast tot nachtkastje

De maatwerk kasten worden op maat gemaakt naar ontwerp van de klant. Zo weet je dus zeker dat die ene perfecte kast voor in jouw woning ook daadwerkelijk opgeleverd kan worden. En of het nu gaat om een nachtkastje of een kast die de volledige wand bedekt; echt alles is mogelijk! Je kan zelf kiezen om te werken met deuren, symmetrische vakken of juist asymmetrische vakken of lades. De stijl van de maatwerk kasten bepaal je ook helemaal zelf. Dus of je nu op zoek bent naar een klassieke kast met glazen deurtjes of een roomdivider met een moderne uitstraling, je bepaalt het helemaal zelf. De kwaliteit van de maatwerk kasten is uitstekend en door gebruik te maken van natuurlijke materialen zijn de kasten erg duurzaam. De kasten gaan lang mee en doordat ze handgemaakt zijn, behouden ze een natuurlijk uitstraling. De maatwerk kasten zijn geschikt voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden is geen situatie te gek om een dergelijke kast te plaatsen. De kast wordt ingemeten en later ter plaatse in elkaar gezet. Zo weet je zeker dat de kast perfect past op de door jouw gekozen plaats.

Ben je dus op zoek naar een prachtige kast die perfect in je woonkamer of slaapkamer past? Zoek dan niet verder en ontwerp de kast zelf. Door gebruik te maken van maatwerk kasten kan je zelf bepalen hoeveel opslagruimte je wilt, hoe de kast eruit moet komen te zien en of de kast voorzien moet zijn van vakken, deuren of lades. Alles is mogelijk! Zo ben je dus zeker voor de perfecte kast voor jouw woonruimte of kantoor.

Bron: designlife